ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΙΑ 2017 - 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, συνεπής στο ετήσιο επιστημονικό της έργο, οργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το επιστημονικό της πρόγραμμα για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, με στόχο όπως πάντα την κατάρτιση των Μαιευτήρων – Γυναικολόγων, αλλά και των Μαιών και Μαιευτών.

Στο φετινό επιστημονικό πρόγραμμα της ΓΑΙΑ συμμετέχουν διαπρεπείς συνάδελφοι, εξειδικευμένοι σε γνωστικά αντικείμενα που αφορούν την Μαιευτική και Γυναικολογία, οι οποίοι θα αναφερθούν κυρίως στις σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις που επικρατούν σήμερα στο χώρο της ειδικότητας.

Στο πλαίσιο του επιστημονικού μας προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019, θα διεξαχθούν και τα Σεμινάρια Μαιών και Μαιευτών, που έχουν καθιερωθεί πλέον να πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να παρακολουθήσετε και το φετινό επιστημονικό μας πρόγραμμα, για να συζητήσουμε ακόμα μια φορά τις ιδέες και τους προβληματισμούς μας, για να βρεθούμε μεταξύ μας και να αναδείξουμε τα νέα δεδομένα της ειδικότητάς μας.

 

 

 

 

 

 


Κάθε διάλεξη που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιστημονικού Προγράμματος της ΓΑΙΑ, μοριοδοτείται με 1 μόριο συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME) από την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρία. Μετά από κάθε διάλεξη θα δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Λόγω κωλύματος του ομιλητή, η ομιλία με τίτλο "Λαπαροσκοπική Υστερεκτομία" αναβάλλεται. Έτσι ολοκληρώθηκε το Επιστημονικό Πρόγραμμα του ΓΑΙΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Η επιστημονική Διεύθυνση του ΓΑΙΑ σας εύχεται

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


 

Μπορείτε να βρείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα ΓΑΙΑ εδώ