ΓΑΙΑ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Διεπιστημονική Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού «Σύγχρονες απόψεις και προοπτικές»
Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2011

H Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική ΓΑΙΑ διοργανώνει, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, τη διεπιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού «Σύγχρονες απόψεις και προοπτικές».

Στόχος της ημερίδας είναι να αναλυθούν σε βάθος, από διακεκριμένους Έλληνες και Ξένους ομιλητές, όλες οι τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται ή συνδέονται με τον καρκίνο του μαστού, να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και ιδεών και να αναπτυχθούν στρατηγικές αντιμετώπισης των διλημμάτων που ανακύπτουν στην καθημερινή άσκηση των επιστημονικών ειδικοτήτων.

Στην ημερίδα, εκτός από τους διακεκριμένους Έλληνες ιατρούς, συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Prof. V. Sacchini, Breast Surgeon, το Βέλγιο, Prof. M. Hamdi, Professor of Plastic & Reconstructive Surgery και την Ιταλία, Prof. G. Rigotti, Professor of Plastic Surgery και Prof. G. Viale, Director Division of Pathology and Laboratory Medicine.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (Ε.Χ.Ε.Μ.) και της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 211 1001780 (κ. Γεράσιμος Κουλουμπής).

Η υπερσύγχρονη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ του Ομίλου «Ιατρικό Αθηνών» διαθέτει άριστα καταρτισμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών συνδυάζοντας την εξελιγμένη επιστήμη και την πλέον σύγχρονη ιατρική τεχνολογία με την ασφάλεια που προσφέρει ένα σύγχρονο γενικό νοσοκομείο.