ΓΑΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ, ΕΝΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

Η ΓΑΙΑ Μαιευτική και Γυναικολογική είναι η μοναδική στην Ελλάδα που λειτουργεί στο πλαίσιο της ασφάλειας ενός μεγάλου, υπερσύγχρονου Γενικού Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για να εμπιστευτεί μία γυναίκα τον εαυτό της ή τον ερχομό του παιδιού της.

Στις νέες της πλέον, από το 2012, σύγχρονες εγκαταστάσεις το επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό δυναμικό εξακολουθεί μα υπηρετεί ένα στόχο: το συνδιασμό εξελιγμένης επιστήμης και σύγχρονης τεχνολογίας με την ευαισθησία, προκειμένου να προσφέρει σε κάθε γυναίκα και σε κάθε οικογένεια αυτό που δικαιούται να έχει: πρότυπη ιατρική φροντίδα με ανθρώπινο πρόσωπο.

Φιλοδοξία μας είναι η υπερσύγχρονη ΓΑΙΑ Μαιευτική-Γυναικολογική να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη Μαιευτική – Γυναικολογία στη χώρα μας και σύντομα να επεκταθεί περαιτέρω στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΓΑΙΑ Μαιευτική  – Γυναικολογική έχει λάβει πιστοποίηση ποιότητας των υπηρεσιών της και διαθέτει 24ωρη ετοιμότητα σε ιατρικό προσωπικό 21 ειδικοτήτων.

Η ΓΑΙΑ, δυναμικότητας 51 κλινών είναι εξοπλισμένη με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Βιοϊατρική Τεχνολογία, με Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών 30 θερμοκοιτίδων, 9 χειρουργικές αίθουσες και 13 σύγχρονες κλίνες / αίθουσες ωδινών.