ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ OΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ INTERAMERICAN

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2016 - Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και η INTERAMERICAN ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους ασφαλισμένους να απολαμβάνουν κορυφαίες και καινοτόμες υπηρεσίες δευτεροβάθμιας υγείας, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι ασφαλισμένοι σε ατομικά και ομαδικά προγράμματα ασφάλισης υγείας της INTERAMERICAN, σύμφωνα με τις καλύψεις των ασφαλιστηρίων τους, αποκτούν πρόσβαση στις υπερσύγχρονες κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, Ιατρικό Περιστερίου, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και ΓΑΙΑ Μαιευτική-Γυναικολογική), με απευθείας κάλυψη των δαπανών από την INTERAMERICAN.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1984, με την ίδρυση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι από το Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο. Εδώ και 32 χρόνια, παραμένει πιστός στη διαρκή του δέσμευση να βρίσκεται «πάντα ένα βήμα μπροστά», προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, κορυφαίο ιατρικό προσωπικό με διεθνή εμπειρία και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Κλινικές του Ομίλου είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των υπηρεσιών τους, κατά ISO 22000:2005 για τις επισιτιστικές τους υπηρεσίες και κατά ISO 14001 για την περιβαλλοντική τους διαχείριση. Επιπλέον, έχουν επιβραβευτεί με την πιστοποίηση Temos “Quality in International Patient Care”, καθώς και με το ακόμα πιο αυστηρό Temos “Excellence in Medical Tourism”, ενώ έχουν περιληφθεί στις λίστες “Best Hospitals Worldwide 2014, 2015 & 2016” από το Διπλωματικό Συμβούλιο (DC).

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Κωνσταντίνος Μέμμος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Τηλ.:210 6862521, E-mail: k.memmos@iatriko.gr

INTERAMERICAN

Βίβιαν Αραβανή, Γραφείο  Τύπου INTERAMERICAN

Τηλ.:210 9461554